top of page

Mokai

Mokai er en kompakt og driftssikker varmepumpe fra Hitachi tilgengelig i to maks effekter. Innedelens kompakte design gjør den svært plasseringsvennlig med kun 78 cm bredde. Lavt lydnivå og kompakt design gjør den plasseringsvennlig i de fleste hjem

luft-luft

Hitachi

Fra kr 21 990,-

Delbetal pr. mnd fra

kr 819,-

himmel

SCOP

4.90

Driftstestet

ned til

-25 °C

Maks kW

3.5 kW

Lydnivå dB(A)

20 dB(A)

Produktbeskrivelse

Perfekt til både nye og eldre boliger


Kompakt & driftsikker

Mokai bygger bare 23 cm ut fra veggen og er kun 78 cm bred. Det gjør den til en av markedets mest kompakte og plasseringsvennlige varmepumper, som sklir perfekt inn i hjemmet. Plasser den enkelt over en dør.


Luftbalansering & doble spjeld

Komfortnivået økes ved hjelp av bevegelige klaffer som fordeler varmen og gir en jevn temperatur for hele oppvarmingssonen. Målet er at man skal oppleve jevn temperatur, uavhengig av hvor i rommet man befinner seg.


Bevegelse sensoren bidrar til strømsparing

Sensoren analyserer rommet for tilstedeværelse. Dersom det ikke oppdages bevegelse i løpet av 20 minutter, justeres temperaturen ned en grad. Dersom det fremdeles ikke er bevegelse etter ytterligere 40 minutter, senkes temperaturen enda en grad. Bestem selv når sensoren skal være aktiv.


Støysvak

Innedelen har et lydnivå på 20 dB(A) målt på en meters avstand i åpent rom. Til sammenligning er en normal samtale på 65 dB(A). Grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A), som i praksis sier at Mokai er en naturlig del av det normale lydbildet i et hjem.

Bruk kjølefunksjonen på sommerstid

Mange er av den oppfatningen om at kjøledrift er kostbart, men i Norge ønsker vi kjøling når det er +15 til +25°C ute. Mokai fikser denne kjølingen "på tomgang", og samtidig er strømprisen ofte lav på sommeren. Selv om du velger å benytte kjøling hele døgnet, så vil det ikke koste deg mer enn 1 til 3 kroner i døgnet med en Mokai pumpe.


Komfort rett i lomma med airCloud Home

Koble enkelt sammen airCloud Home adapteret til varmepumpen og din smarttelefon og du har tilgang til de samme funksjonene som du finner på den trådløse fjernkontrollen i tillegg til en rekke andre. Blant annet:

  • Stemmestyring med Google eller Amazon Alexa taleassistent

  • Kalender og planleggings funksjon

  • Estimering av energikostnader og kW forbruk

  • Smart lokasjon - Få varmepumpen til automatisk starte og stoppe enten når du nærmer deg hjemmet, eller forlater det

  • FrostWash aktivering

  • Delegere tilganger til ubegrenset antall brukere og ha oversikt over flere hus samtidig. Perfekt om du har en varmepumpe på hytta og en hjemmeNøkkelfunksjoner

R32, Kompakt design, airCloud Home WIFI styring (tilbehør), Vedlikeholdsvarme, Ultra kompakt, Bevegelsesensor

Tilgengelige modeller

Mokai 25, Mokai 35

Produktark

bottom of page