top of page

Icebreaker Floor 6.2

Gulvmodell bygd for norden i smart design

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25. Det smidige designet gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt.

Luft-luft

Panasonic, Icebreaker

Kr 33 990,-

Inkl. standard montering og tilbehør.

Rentefri delbetaling fra

kr 1 485 pr. mnd

SCOP

4.60

Driftstestet ned til

-25°C

Maks kW

Lydnivå dB(A)

19

6.2

Produkt beskrivelse

Friskt inneklima året rundt med Nanoe X

Nanoe X er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse som renser luften i rommet. Nanoe X er utviklet av Panasonic. Luftrensing kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret viser dokumentert effekt ved reduksjon av lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk. Les mer om tester utført på nanoe X og hvordan luftfilteret fungerer her.


Lett å integrere i hjemmet

Floor er utviklet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges helt eller delvis inn i vegg.


WIFI Styring

Icebreaker Floor er kompatibel med WIFI og dersom du kobler til WIFI-kit kan varmepumpen enkelt kobles opp mot WIFI. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.


Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!

Nøkkelfunksjoner

Montasjetilbehør inkl., Vedlikeholdsvarme, R32, WIFI kompatibel (tilbehør), Nanoe X

Tilgjengelige modeller

Icebreaker Floor 5.5, Icebreaker Floor 6.2

Last ned produktark

Montasjetilbehør inkludert ved kjøp av Icebreaker varmepumpe
Icebreaker varmepumpetak

Varmepumpetak

Sparestrømpa

Sparestrømpa

Sparelua

Sparelua

Aktivt kull filter

Aktivt kull filter

Vibrasjonsdempere

Vibrasjonsdempere

Luftfrisker

Luftfrisker

Vi hjelper deg med en skreddersydd løsning til din bolig.

bottom of page