top of page

Icebreaker Premium 7.5

Nordens råeste luft varmepumpe

Premium 7.5 er enda kraftigere enn sin forgjenger og kommer i helt ny drakt. Utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima med et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper. Innedelen er en eksepsjonelt god luftrenser med dokumentert effekt på hemming av flere bakterier og virus. Driftstestet ned til -35°C og bygget med Inverter+ kompressor som sørger for maks energieffektivitet selv på virkelig kalde dager.

Luft-luft

Panasonic, Icebreaker

Kr 29 990,-

Inkl. standard montering og tilbehør.

Rentefri delbetaling fra

kr 1 319 pr. mnd

SCOP

5.70

Driftstestet ned til

-35°C

Maks kW

Lydnivå dB(A)

18

7.5

Produkt beskrivelse

Gjør hjemmet ditt komfortabelt, renere og et hyggeligere sted å være uavhengig av temperatur og årstid. Ende til ende spjeld som forsterker ytelsen og dekker boliger med stort oppvarming og kjølebehov.


Rå ytelse selv i bitende kulde

Utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper. Driftstestet ned til -35°C og bygget med Inverter+ kompressor som sørger for maks energieffektivitet selv på virkelig kalde dager.


Nanoe X kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt.


Bluefin hindrer dannelse av korrosjon på varmepumpens utedel

Bluefin er en korrosjonsbeskyttelse som forhindrer dannelse av korrosjon på varmepumpens kompressor og beskytter mot slitasje.

Bluefin gjør energioverføringen mellom ute- og innedel mer effektiv fordi man unngår dannelse av korrosjon. Når mer varme kontinuerlig får komme til og varmepumpen slipper å jobbe ekstra pga. korrosjonsbelegg vil avrimingene av utedelen bli mer effektiv som fører til mindre slitasje og lengre levetid på varmepumpa.

I dag leveres Icebreaker Premium som eneste luft varmepumpe på markedet med Bluefin utedel.


Full kontroll over temperatur & strømforbruk

Innebygd WIFI gjør det enkelt å kontrollere temperaturen når, hvor og på den måten som passer deg best via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.

Nøkkelfunksjoner

WIFI, Vedlikeholdsvarme, Montasjetilbehør inkl., Stemmestyring, R32, Bluefin, Super stille, Nanoe X, Doble Spjeld

Tilgjengelige modeller

Icebreaker Premium 7.5, Icebreaker Premium 7.5 Dark

Last ned produktark

Montasjetilbehør inkludert ved kjøp av Icebreaker varmepumpe
Icebreaker varmepumpetak

Varmepumpetak

Sparestrømpa

Sparestrømpa

Sparelua

Sparelua

Aktivt kull filter

Aktivt kull filter

Vibrasjonsdempere

Vibrasjonsdempere

Luftfrisker

Luftfrisker

Vi hjelper deg med en skreddersydd løsning til din bolig.

bottom of page