top of page

iForce

Ideell temperatur for større lokaler

Industri

Produktbeskrivelse

Godt egnet til både røffe- og rene lokaler

Ytelsen gjør iForce godt egnet til større og røffe lokaler som verksteder og haller. Innedelens stilrene design gjør også at den er et godt valg for kontorer og utstillingslokaler med behov for oppvarming og kjøling.


Goldenfin på inne- og utedel for maks effektivitet og levetid

Goldenfin er et korrosjonshemmende belegg som beskytter mot saltholdig luft, nedbør og andre luftforurensende elementer. Goldenfin sikrer effektiv ytelse og forlenger varmepumpens levetid. Den beste beskyttelsen på steder med høy luftfuktighet som for eksempel i et Norskt kystklima.


Smart og enkel temperatur styring

Fra smartpanelet på innedelen kan man enkelt justere temperatur og aktivere andre funksjoner.


ALL DC Inverter teknologi

Inverter teknologien lar iForce tilpasse effektiviteten etter bygningens varme- eller kjølebehov. Ved oppstart trengs ekstra energi for å komme opp/ned i ønsket temperatur. Deretter kreves mindre energi for å opprettholde temperaturen. Teknologien gjør at hastigheten og belastningen av kompressoren varieres, og lar systemet levere jevn temperatur. Dette bidrar til lavere energiforbruk og strømsparing.


Finansiering

I samarbeid med Ikano Bank AB tilbyr vi finansiering i form av leasing for iForce industri varmepumper. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad. Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes.

Nøkkelfunksjoner

Høy luftstrøm, Smartpanel, Energiklasse A+++, ALL DC Inverter, Goldenfin, En- og trefase versjon

Bruksområde

Utstillingslokale, Kontor, Lagerbygg, Verksted

Produktark

bottom of page