top of page

Om Energikontroll AS

Energikontroll er en lokal Troms bedrift som ble startet i 1982. Vi har solgt og montert Panasonic varmepumper siden 2004 og i dag har vi tre årsverk som selger, monterer og utfører service.

I 2015 flyttet vi til Stakkevollveien 15 (Neumannbygget), og her holder vi fremdeles til; sentralt plassert på Tromsøya! 1 januar 2023 åpner vi ett nytt kontor på Nordkjosbotn.

18 års erfaring med varmepumper

Våre montører har jobbet med salg, service og installasjon av varmepumper siden 2004. I dag har vi tre montører som selger, monterer og utfører service.

Godkjent El-virksomhet
 

Vi kan utføre godkjent elektrisk arbeid hjemme hos deg innenfor kategoriene:

  • Bygning – lavspenningsanlegg

  • Industri – lavspenningsanlegg

  • Maskiner – elektriske anlegg

  • Bygging og vedlikehold av andres elektriske anlegg

  • Prosjektering av elektriske anlegg

Godkjent lærebedrift

Vi tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift med lærling i elektrikerfaget.

Vedlikehold og service

Vi tilbyr vedlikeholdsservice på alle typer og merker av varmepumper, uavhengig om du har kjøpt din varmepumpe av oss. Vi tilbyr også serviceavtale.

Dekningsområde

Fra 1. januar 2023 monterer vi varmepumpe fra Setermoen i sør til Birtavarre i nord uten transportkostnad. Samme med øyene rundt Tromsø og området rundt Tromsø.

 

Store plasser som kan være verdt å nevne:

Tromsø, Nordkjosbotn, Storsteinnes, Skibotn, Øverbygd, Bardufoss, Setermoen, Rundhaugen, Finnsnes, Silsand, Sørreisa, Birtavarre, Vannøya, Rebbenesøya, Reinøya, Vengsøya, Malangen, Sommarøya, Oldervik, Svendsby, Lakselvbukt og ut til veis enda (Jøvika), Oteren, Lyngseidet, Hatteng, Laksvatn, Olsborg osv.

 

Frem til 1. januar 2023 er det disse plassene vi leverer uten transport.

Tromsø, Nordkjosbotn, Storsteinnes, Vannøya, Rebbenesøya, Vengsøya, Malangen, Sommarøya, Oldervik, Lakselvbukt, Oteren, Laksvatn, Hatteng.

Vi hjelper deg velge riktig løsning for deg og din bolig.
Book gratis uforpliktende befaring.

bottom of page